Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Manchester City har været suveræne i denne sæson, og der er ikke tegn på, at det stopper. Med otte kampe tilbage kan City stadig nå at slå rekorden for flest point i en Premier League-sæson, rekorden for flest mål i en sæson og så er det bestemt også realistisk at nå den magiske grænse på 100 point.

- Vi tror, de slår rekorden for flest point, og så tror vi, det er 50-50, om de kommer op på 100, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil.

- Selvom de egentlig har et par svære kampe tilbage med et Manchester-derby og en udekamp mod Tottenham, så har de bare været så stærke gennem hele sæsonen, at det heller ikke er utænkeligt, at de vinder seks eller syv af de resterende otte ligakampe, siger Jeppe Helbo.

Spiludbyderen har odds 1,85 på, at City når 100 point og 1,85 på det modsatte.

- Derudover tror vi også, at de kan slå målrekorden. De mangler 19 mål og har otte kampe at score dem i. De har scoret knap tre mål i snit per kamp indtil nu i ligaen, og hvis de holder det, så slår de også Chelseas rekord på 103 mål, siger oddssætteren videre.

Tjek alle specials på Manchester Citys potentielle rekordsæson lige her:  https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/premier-league/manchester-city-2017-18-special-606919.html