Her er favoritten til at blive Årets Sportsnavn

Besøg Danske Spil
Emne: Bookmakere
Af Danske Spil, Tir. 7. nov. 2017, 10:50
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser

Kommentarer (2) Til kommentarer

Sponsoreret annoncørnyhed fra Danske Spil

Mandag offentliggjorde DIF og Jyllands-Posten de 15 nominerede til prisen som Årets Sportsnavn, som uddeles ved sportsgallaen i Herning den 6. januar. Danske Spil har nærstuderet feltet, og de har et bud på, hvem der løber med prisen.

 

- Vi mener, at Viktor Axelsen må være forholdsvis stor favorit. Der er masser af flotte præstationer i dansk idræt i 2017, men Axelsen har alligevel leveret på et afsindigt højt niveau, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil,

 

- Han har vundet VM, hvilket er en kæmpestor bedrift i så stærkt et felt, som der er i herresinglen i badminton. Derudover har han vundet to Super Series-titler og virkelig manifesteret sig i verdenstoppen, hvilket hans placering som nummer ét på BWF’s rangliste understreger, siger Peter Emmike.

 

Andenfavorit hos Danske Spil er Caroline Wozniacki. Axelsen står til odds 1,40, mens Wozniacki står til odds 5,00.

 

- Wozniackis 2017 har også været rigtig flot. Hun har været i mange finaler og kronede det med en super flot sejr i WTA Finals, hvor kun verdens otte bedste var samlet. Stærkt af Wozniacki, siger Peter Emmike.

 

De øvrige nominerede til prisen som Årets Sportsnavn 2017 er Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, Amalie Dideriksen, Jakob Fuglsang, Christian Eriksen, Kvindelandsholdet, Emma Jørgensen, Maja Alm, Daniel Wagner, Lisa Gjessing, Cathrine Dufour, Lærke Berg Rasmussen og Christina Juhl Johansen, Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen og til sidst Pernille Blume.

 

Tjek Danske Spil odds på alle kandidater lige her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/%C3%A5rets-sportsnavn


Denne nyhed er en annoncør-nyhed og er ikke produceret af BetXpert. Spørgsmål vedrørende nyheden kan rettes til Danske Spil.

Bookmaker anmeldelser

Mest populære kampe