Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter Barcelonas pinlige nederlag på 4-0 til Paris Saint-Germain i Champions League har spekulationerne været mange omkring Luis Enriques fremtid i klubben. Hos Danske Spil* tror man da heller ikke, at det bliver til en ny kontrakt til Luis Enrique, der kun har papir på denne sæson. I stedet peger spiludbyderen på Sevillas Jorge Sampaoli som Barcelonas næste træner.

- Når vi kigger på feltet af mulige emner til at tage over efter Enrique, så er Sampaoli klart det bedste bud. Han har gang i en fremragende sæson i Sevilla, hvor de blander sig i kampen om mesterskabet, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike

Spiller man på Sampaoli som ny træner fra næste sæson, så kan man få pengene 4,00 gange igen hos Danske Spil*. Den næststørste favorit er Ronald Koeman, der giver odds 5,00.

- Koeman har jo haft en stor karriere som spiller i Barcelona, hvor han var på holdet under Johan Cruyff, hvor han nok har lært en del. Samtidig har han gjort det godt i England i både Southampton og Everton, så han er bestemt også i spil, siger Peter Emmike.

Der er dog også stadig den mulighed, at Luis Enrique og Barcelona bliver enige om at forlænge kontrakten. Hvis det sker, så får du pengene 6,00 gange igen.