Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Først slog hun verdens nummer fire. Og så ydmygede hun verdens nummer et. Caroline Wozniacki er efter sejrene over Elina Svitolina og Simona Halep godt i gang med at spille sig op blandt favoritterne til at vinde sæsonfinalerne i Singapore, hvor verdens otte bedst rangerede spiller dyster mod hinanden.

Hos Danske Spil er de imponerede over danskerens form lige nu.

- Med den form, hun viser i øjeblikket, kan hun slå alle. Hun spiller med kæmpe overskud og præcision, så vi mener, at hun er tæt på de allervarmeste favoritter, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Danskeren blæste rumænske Halep ud af banen onsdag eftermiddag med 6-0, 6-2, og det er især den præstation, Peter Emmike hæfter sig ved.

Lige nu giver Danske Spil odds 3,50 på, at Wozniacki vinder turneringen mod odds 1,25 på, at hun ikke gør.

- Grunden til, at hun stadig ikke er favorit til at vinde turneringen, er, at der selvfølgelig er så mange topnavne til stede. Der er egentlig ikke en super klar favorit, og Wozniacki er tæt på at have lige så gode chancer som de andre for at vinde.

- Vi husker også tilbage på et år, hvor hun har haft lidt svært ved at lukke turneringer og vinde finaler, så derfor er vi stadig lidt forbeholdne, siger Peter Emmike.

Tjek Danske Spils odds på turneringen i Singapore lige her: https://danskespil.dk/oddset/tennis/wta-tour/wta-finals