Onsdag aften er der møde i Champions League turneringen mellem de to europæiske storhold Arsenal og Inter på Highbury i London.

Thomas Helveg som spillede med hos Inter i søndagens sejr over Siena i Serie A, kan hvis han er med i startopstillingen, forvente en hektisk aften.

Arsenal råder over en række hyperfarlige angribere, og specielt Thierry Henry kan hvis han får pladsen, få Helveg og det øvrige Inter forsvar til at ligne "snurretoppe".

På den anden side er Inter et klassemandskab der ikke behøver mange
chancer for at kunne snyde de engelske værter og tage point med hjem til Milano.

Hos den internationale spillebørs Betfair*, hvor man til denne kamp forventer at matche væddemål for mere end 40 millioner kr., giver en sejr til Arsenal i øjeblikket odds 1,99 og uafgjort odds 3,45. En sejr til Inter udløser odds 4.50.

En hurtig scoring vil uden tvivl gøre kampen endnu mere intensiv, og tror man at der bliver scoret mindst 3 mål i kampen belønnes dette med odds 2,06 hos Betfair*.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på Champions League kampen mellem Arsenal og Inter helt indtil
sidste dommerfløjt. Det betyder at hvis du efter kampen er gået i gang syntes at kunne se en indikation af kampens udfald, måske bliver en nøglespiller skadet, en spiller bliver udvist, eller et af holdene virker til at have en off day, så har du mulighed for at placere nye væddemål.