Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Midtjylland ødelagde onsdag aften FCK’s chancer for at lave den perfekte sæson: En hel sæson uden nederlag i ligaen.

Trods nederlaget har der i denne sæson ikke været nogen tvivl om, at Løverne har haft et niveau mere end de andre, og spørgsmålet er, om vi også i næste sæson kommer til at se FCK dominere.

Nu tilbyder Danske Spil* odds på, om FCK går gennem 17/18-sæsonen uden nederlag.

- De kommer til at miste nogle spillere, men de får også kvalitetsspillere ind. Vi har senest set, at de har hentet en stærk tjekkisk spiller sammen med Pierre Bengtsson, så de har midlerne til at hente stort ind.

- Derfor tror vi også, at de vil være klare favoritter til at vinde ligaen suverænt i næste sæson. Om de så kan gøre det uden at tabe, det er straks mere usikkert. Vi har odds 60,00 på det, hvilket vidner om, at der er mange svære kampe, og at vi nok i sidste ende også tror, at de løber ind i et par nederlag, siger Peter Emmike.

FC København har stadig muligheden for at gå gennem denne sæson ubesejret på hjemmebane. Det kræver, at holdet undgår nederlag i sidste kamp mod SønderjyskE.

Tjek Danske Spils FCK-odds for sæsonen 17/18 lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen/superliga-2017-18-fck-special-580927.html