Fredag aften sparkes 11. runde af Superligaen i gang, når Helsingør hjemme tager imod AGF. Og det betyder samtidigt, at bwin* er ude med deres ugentlige fredagstilbud på Superligaen.

Hjemmeholdet står uden sejr i de tre seneste kampe og ligger næstsidst i Superligaen med 9 points, mens udeholdet fra Aarhus har 11 point på tiendepladsen.

Helsingør har været bagud ved pausen med 0-2 og 0-3 i de to seneste Superligakampe, og de har bare scoret et enkelt mål i de fire seneste kampe, hvor det blev til 0-0 i ordinær spilletid i DBU Pokalen mod Hvidovre fra 2. Division. Her blev det videre avancement først sikret efter straffesparkskonkurrence.

Det kan tænkes, at den manglede målscoring skyldes salget af deres topscorer, Andre Riel, der på transfervinduets sidste dag skiftede til fredag aftens modstander, AGF. Her er det dog endnu ikke lykkedes ham at score.

Bwin* booster din gevinst med op til 250 kr., hvis AGF vinder første halvleg

I sidste runde skulle begge hold score i FC Nordsjælland - SønderjyskE, før man kvalificerede sig til gevinstboostet hos bwin*. Og det skete i det 78. minut, da Runarsson lavede selvmål og lukkede SønderjyskE ind i opgøret. Det betød, at bwin* udbetalte det højeste antal bonusser for deres fredagstilbud på Superligaen.

I denne uge skal AGF vinde første halvleg mod Helsingør, og hvis det sker, booster bwin* din gevinst med op til 250 kroner, hvis du samtidigt selv vinder på dit væddemål på kampen.

Sådan kan du få fat i den boostede gevinst:

• Gå til bwin her.
  • Timeld dig kampagnen under Min Konto / Mine Kampagner.
  • Placer et prematch-væddemål på Helsingør - AGF for mindst 10 kroner.
  • Hvis AGF vinder første halvleg, så booster bwin* din nettogevinst med 25 procent op til 250 kroner som en bonus, hvis dit eget væddemål på kampen også går hjem.
  • Gevinstbonussen skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,70 indenfor 60 dage.
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.