Den 20. december var måske for mange blot en ganske almindelig onsdag aften, der skulle fordrives med spændt forventning mod juleaften. Hos BetXpert valgte fransk fodbold-eksperten Jens Boye dog at antage julemands-skikkelse nogle dage før tid og delte flittigt ud af gaverne.

Julemanden kan sjældent klare gaveræset alene, og ligesom manden fra Grønland, fik også Jens hjælp fra sine trofaste rensdyr. Springer, Danser, Rudolf mfl. var i denne henseende skiftet ud med Sala, Briand, Riviere, Rafael og Gradel.

Jens havde inden aftenen postet hele fem tips til den franske Ligue 1 denne dag:

Guingamp - Saint-Etienne: 1

Metz - Strasbourg: Over 2,5 mål

Monaco - Rennes: Begge hold scorer

Toulouse - Lyon: Over 2,5 mål

Starten var bestemt ikke lovende. Der blev fløjtet til halvleg samtidig i kampene, og her stod det klart, at ikke et eneste af spillene så ud til at ville gå hjem.

Det blev ikke meget bedre som 2. halvleg skred frem. Ganske vidst gik Monaco-spillet hjem allerede efter 60 minutters spil, men i det 70. minut kom Guingamp bagud 0-1, og i Metz og Toulouses kampe var der endnu blot scoret en enkelt gang i hver.

De sidste 20 minutter - og specielt i overtiden - eksploderede den positive varians dog til glæde for dem, der havde fulgt spillene.

Guingamp scorede to mål på de sidste 20 minutter. Det afgørende, sidste mål kom i hus efter fire minutters overtid.

Nantes scorede det enlige mål, der krævedes, da dommerens ur netop viste, at man gik ind i overtiden.

Metz nettede to gange på de sidste 20 minutter, hvoraf det sidste mål ramte netmaskerne blot syv minutter før tid.

I Toulouse stod der ved indgangen til dommerens tillægstid blot 0-1, men så slog Rafael til for Lyon og scorede et mål til det, der lignede en sejr på to mål. Toulouse responderede dog til alles overraskelse ved at storme frem og få tilkæmpet sig et straffespark i sjette tillægsminut. Dette spark sendte Gradel i netmaskerne, og på under 20 minutter var fire tabte væddemål vendt til fuldt hus med gevinst for aftenen - godt hjulpet på vej af fire overtidscoringer.

Det udløste blandt andet følgende kommentarer fra BetXperts brugere:

"Hold da kæft, Jens! Hvad sker der for dit varianstog idag :-)"

"Jeg skal bare endnu engang minde mig selv om at checke resultater EFTER kampene er spillet! ;)"

"Vanvittig slutspurt så du nu er i plus. Det var der ikke meget der tydede på for en måned siden."

Netop den sidste kommentar er interessant, da det netop ikke ligefrem har været et succesår for fransk fodboldeksperten. Efter årets første fire måneder gik Jens nemlig ind til oktober med et solidt minus på hele 18,49 units for 2017.

Variansen havde været hård ved manden det meste af året, men som så ofte før var det bare et spørgsmål om tid, før det vendte, så længe kvaliteten i analyserne og hos eksperten er til stede.

Dette skete også her, og i årets sidste tre måneder har han produceret så solidt et overskud - stærkt hjulpet på vej af de 5 vundne kampe i går - at han nu kan forvente at slutte året i plus.

Jens er bestemt ikke færdig med at gå efter gevinster endnu, og såfremt man har en tro på, at han kan opretholde den positive varians i øjeblikket, er det bestemt værd at tage et kig på hans pt. eneste åbne analyse, der er til forårets Europa League, nu de franske ligaer er gået på ferie: