For nogle uger siden blev danske TV-seere ramt af endnu en begrænsning i deres forsøg på at se udenlandsk fodbold fra de TV-stationer der tilbyder dette (f.eks. Premier League på Canal+).

Det lykkedes nemlig DBU at finde en regel under UEFA der iflg. DBU selv gav dem ret til at forbyde enhver TV-station at sende udenlandsk fodbold mens hovedrunden i den nationale liga afvikles. Argumentet, der efterhånden er noget tyndslidt, er at man trækker tilskuerne væk fra stadion til SAS Liga-kampene og hjem foran fjernsynet til bl.a. Premier League. En påstand som DBU aldrig har haft held med at dokumentere sandheden i...

Forbudet betyder nu, at mange fodboldglade Canal Digital abonnenter i Danmark reelt ikke kan få lov til at få den vare de oprindeligt ønskede, og dermed har betalt for.

En flok pionerer har på adressen http://www.fodboldcensur.dk oprettet en online underskrift-indsamling, hvor du kan støtte kampen mod det forbud som DBU har vedtaget. Desuden kan der på sitet du finde flere informationer om forbudet, dets konsekvenser og dets baggrund.

Er du fodbold-glad og tilhænger af principperne om fri konkurrence, så støt en god sag og slå et slag forbi http://www.fodboldcensur.dk.