Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC København skal op mod slovakiske MSK Zilina i anden kvalifikationsrunde til Champions League. Zilina er slovakiske mestre

- Zilina gav trods alt Athletic Bilbao god modstand i forrige sæson, da de tabte på udebanemål til dem i playoff-runden til Europa League. Så det er et hold med erfaring og kvalitet, FCK skal op mod, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Når det så er sagt, så skal FCK vinde. FCK er det seedede hold, og de har været i et gruppespil i Europa ti gange i de seneste 11 sæsoner. De skal over to kampe simpelthen vise, at de er et bedre hold, siger Peter Emmike.

Danske Spils odds indikerer også, at Løverne er favoritter. Spiludbyderen har odds 1,30 på, at FCK går videre over to kampe mod odds 3,25 på Zilina.

Slår FC København Zilina skal FCK stadig forbi yderligere to modstandere for at komme i Champions League-gruppespillet. Tror man, at FCK kommer i CL-gruppespillet får man lige nu odds 2,60 på det. Oddset på, at det ikke lykkes for københavnerne i denne sæson er 1,43.

Tjek Danske Spils Champions League-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league