Er du træt af kollegaernes skeptiske blikke, når du deler ud af din viden på arbejdspladsen, så har du nu endelig chancen for at bevise dit værd med Betfairs nye turneringsspil: TAIKAI.

TAIKAI er det ultimative spil for at afprøve din mening. Kort fortalt handler det om at forudsige sportsresultater og udfordre andre for at vinde. Du kan spille om penge eller blot for sjov.

Opret din personlige TAIKAI profil og giv konkurrenterne baghjul i de allerede oprettede turneringer eller lav dine egne private turneringer, hvor vennerne eller kollegaerne kan stå for skud.

I weekenden står der VM-kvalifikation på programmet, og hvorfor ikke benytte denne lejlighed til at give sig i kast med TAIKAI. Det kunne f.eks. være ”European WC Fixtures 11 Oct”-turneringen, hvor du kan vise dig frem overfor konkurrenterne på det niveau, der passer dig bedst. Med buy-ins helt ned til £2 kan alle være med, og stadig have muligheden for at trække sig sejrrigt ud med en fin pengepræmie.

Det eneste du behøver for at komme i gang er en spillekonto hos Betfair*, hvilket er hurtigt og nemt at oprette. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at tage udfordringen op, og give vennerne tørt på i dette unikke turneringsspil fra Betfair*.