Af de mange venskabskampe som spilles onsdag er en af de mere interessante opgør, kampen mellem Portugal og England på det helt nye stadion Estadio Algarve i Faro.

For begge hold er der tale om en opvarmningskamp inden EM slutrunden der afholdes senere på året, og da portugiserne altid har været meget stærke på hjemmebane så venter der træner Eriksson og hans mandskab en svær opgave sent onsdag aften.

Den engelske trup har op til kampen modtaget afbud fra Terry, Vassell og Campbell, men forventes dog at stille op med Owen og Rooney i angrebet, så der skulle være grundlag for noget målsøgende spil.

Portugal må nok anses som favoritter men som altid når der er tale om en venskabskamp hvor man må forvente et stort antal udskiftninger, så kan alting ske.

Hos verdens størst spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen til sidste fløjt, udbetaler en sejr til værterne fra Portugal i øjeblikket til odds 2.34. Et uafgjort resultat handles til odds 3,25 og en sejr til England udløser odds 3,70.