Vores brugere har flere gange efterspurgt en mail-service hvor vi udsender en mail lige så snart en ekspert har analyser klar i Ekspertpanelet.

Denne funktion er nu færdig-udviklet, og du kan nu abonnere på den nye service "Ekspert-mail", hvor du via e-mail får besked lige så snart en ekspert har lagt spilforslag og analyser online. Og i mailen får en liste over alle de kampe der er lavet analyser til på ligaen.

Funktionen vil aktiveret af hver enkelt ekspert manuelt, så der er ingen fare for at vi overdænger jer med e-mails for hver eneste gang en kamp lægges online. I stedet kan vi bedre styre at der sendes en mail så snart det man kan betegne som "rundens kampe" er online.

Man kan naturligvis abonnere på lige så mange af de 47 mulige ligaer/sportsgrene som man ønsker, og man abonnerer på servicen via vores nyhedsbrev-service, som du finder et link til øverst på alle sider her på sitet.

Hvis du i forvejen abonnerer på mindst én af vores mail-services, så har vi din mail-adresse klar i databasen - alt du behøver er så blot at klikke her for at opdatere din profil. Hvis du ikke allerede abonnerer på nogle services, så klik her for at oprette dig.

Vi håber at denne nye funktion kan skabe bedre overblik for jer brugere, og at vi kan bidrage til at endnu flere kan nå at fange de gode spilforslag inden bookmakerne justerer på oddsene!