Disse fire går videre fra playoff-kampene

Besøg Danske Spil
Emne: Bookmakere
Af Danske Spil, Ons. 8. nov. 2017, 15:21
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser
Sponsoreret annoncørnyhed fra Danske Spil

Det er blevet tid til VM-playoff-kampene i Europa. Fire kampe over de næste dage skal afgøre, hvem der skal med til VM. Hos Danske Spil er de ikke i tvivl om, hvilke fire nationer der går videre fra playoff-kampene Kroatien-Grækenland, Nordirland-Schweiz, Sverige-Italien og Danmark-Irland.

 

Herunder er de mest sandsynlige kvartetter til at kvalificere sig videre listet op: 4,00 - Danmark, Kroatien, Italien og Schweiz 6,25 - Irland, Kroatien, Italien og Schweiz 11,00 - Danmark, Kroatien, Italien og Nordirland 11,00 - Danmark, Kroatien, Sverige og Schweiz 12,50 - Danmark, Grækenland, Italien og Schweiz 14,50 - Irland, Kroatien, Sverige og Schweiz 14,50 - Irland, Kroatien, Italien og Nordirland

 

- Den mest lige kamp set over to opgør i Europas playoff-kampe er faktisk Danmark-Irland. Vi ser Kroatien, Schweiz og Italien som ret store favoritter til at gå videre. Danmark er svage favoritter, men det afhænger af, om vi kommer til Dublin med et godt udgangspunkt, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

 

Tjek alle de andre kombinationer og VM-specials lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-kvalifikation


Denne nyhed er en annoncør-nyhed og er ikke produceret af BetXpert. Spørgsmål vedrørende nyheden kan rettes til Danske Spil.

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser