Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Fra næste år sendes DR’s absolutte underholdningsflagskib på TV2, da de har købt rettighederne til X Factor. Blachman har allerede meldt sin ankomst, men det er endnu ikke slået fast hvem de to andre dommere bliver. Danske Spil* vurderer at den gamle X Factor-trio gendannes.

-        Nu hvor Thomas Blachman har sagt ja til at overgå til TV2, så forestiller vi os, at hans gode og kollega gennem flere sæsoner, Remee, også takker ja. fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

-        Remee har tidligere udtalt, at han ikke diskriminerer over tv-stationer. Derudover har han også udtalt, at han tror TV2 kan gøre noget fantastisk med formatet. Vi vurderer derfor, at han er en oplagt kandidat og favorit til et sæde i dommerpanelet, siger Peter Emmike.

Hvem der bliver den tredje dommer er ifølge Danske Spil* mere uvist, men de har en velkendt sangerinde som favorit.

-        Vi vurderer, at Lina Rafn er favorit blandt kvinderne. Hun har tidligere været X Factor-dommer med stor popularitet blandt seerne. En konstellation med Blachman, Remee og Lina synes vi er mest sandsynligt. Når det er sagt, så kunne vi også se Sanne Salomonsen få genvalg, eller måske Lene Nystrøm, som også er en dygtig sangerinde med erfaring i underholdningsbranchen.

Se alle spil på X Factor 2019 her.