Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Københavns tidligere anfører Thomas Delaney er kæmpefavorit til at blive Årets Superliga-spiller ved Dansk Fodbold Award i marts. Det vurderer Danske Spil.

Den nuværende Werder Bremen-spiller er i konkurrence med de nu tidligere FCK-kollegaer Mathias Zanka Jørgensen og Andreas Cornelius, mens Brøndbys Frederik Rønnow er sidste nominerede i kategorien.

- Thomas Delaney har bidt sig fast omkring landsholdet i 2016, hvor han selvfølgelig også var anfører for FCK i deres double-sæson og efterfølgende Champions League-forløb. Det er svært at se, hvordan han ikke skal vinde i denne kategori, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Det har været et flot forløb for Delaney, som han jo kroner med et skifte til Bundesligaen – hvor han i øvrigt blev fast mand med det samme, uddyber Peter Emmike.

Delaney er sat til odds 1,03 som vinder i kategorien. Frederik Rønnow er andenfavorit til odds 7,00 foran Zanka til odds 13,00 og Cornelius til odds 16,00.

Danske Spil har også åbnet for odds på, hvem der bliver kåret til Årets Spiller i den bedste, danske lige for kvinder.

Her er Nanna Christensen lille favorit til at løbe med hæderen foran Theresa Nielsen og Simone Boye Sørensen. Danske Spil giver odds 2,25 på Christensen som vinder, mens Nielsen og Sørensen er sat til henholdsvis odds 2,75 og 3,25.

Tjek alle Danske Spils Dansk Fodbold Award-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/dansk-fodbold-award