Når den engelske FA Cup finale spilles lørdag på Millennium Stadion i Cardiff mellem mægtige Manchester United og arbejderklubben Milwall fra London, er det i sandheden Davids kamp mod Goliath.

United har i mange år hørt til blandt Europas og verdens bedste klubhold og råder over spillere hvis årlige lønindkomst stort set kunne dække lønudgifterne til den samlede spillertrup hos Milwall. Klubben fra Manchester har desuden spillet i en lang række cup finaler hvorimod det
for Milwall er første gang i klubbens 109 årige historie man er nået så langt.

På skadesfronten ser det heller ikke godt ud for London klubben idet man må undvære Danny Dichio, Kevin Muscat, Andy Roberts og måske også spillende træner Dennis Wise, hvorimod United forventer at have anfører Roy Keane tilbage i holdopstillingen efter en skade.

Men selvom der er klasseforskel på de to hold skal man altid huske på at der er tale om en pokalkamp hvor alt kan ske, hvilket "the crazy gang" fra Wimbledon viste i 1988 hvor det undertippede hold besejrede Liverpool i en historisk finale. Skulle det ikke lykkes Milwall at skabe en sensation ved at vinde finalen kan klubben dog glæde sig over at skulle deltage i UEFA Cup turneringen næste år.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Manchester United i øjeblikket til odds 1,31 og uafgjort udbetaler odds 6,40. En sejr til Milwall belønnes med odds 11,50 hos Betfair*.

Det ligner en United sejr men hos Betfair* sidder der nogle kunder som tidligt på sæsonen købte en pokalsejr til Milwall til odds 690 og håber på sensationen.

God fornøjelse foran fjernsynsskærmen!