Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det er 50-50, om Frankrig eller Danmark vinder VM, hvis man skal tro spiltendenserne, meddeler Danske Spil*.

Danmarks VM starter fredag aften med kampen mod Argentina. De danske OL-vindere er Danske Spils andenfavorit til at vinde turneringen, mens VM-værterne fra Frankrig er udråbt til storfavoritter til at tage guldet til odds 1,90.

Hos Danske Spil* fortæller oddsansvarlig Peter Emmike, at de danske bettere har lige så stor tiltro til Danmark som til Frankrig.

- Spil på vinderen af turneringen er ligeligt fordelt på Frankrig og Danmark. Helt generelt er næsten 90 procent af spil på vinderen af turneringen placeret på enten Frankrig eller Danmark, og blandt de to er det 50-50, hvis man skal tolke ud fra danskernes spiltendenser, siger Peter Emmike og fortsætter:

- Vi ser Frankrig som favoritter. De er på hjemmebane, og så er de bare stærkt besat på alle pladser. De har erfarne spillere kombineret med yngre talenter – alle på et højt niveau. Vi tror, at de er bedre end alle de andre – men at Danmark er næstbedst, siger Peter Emmike.

Se alle Danske Spils VM-specials lige her: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/international/vm-(herrer)/danmark-argentina-486752.html?Intcmp=oddset_venstre_menu_danmark_argentina