Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Makkerparret Tom Brady og Bill Belichick fra New England Patriots vinder deres 6. Super Bowl sammen, når de om knap to uger møder Philadelphia Eagles i finalen. Det er man i hvert fald overbevist om hos Danske Spil*, der tilbyder odds 1,40 på sejr til Patriots, mens Eagles giver odds 2,90.

- New England Patriots er naturligvis kæmpe favoritter. Det er de ikke mindst på grund af Tom Brady, der stadig præsterer helt fantastisk, og mon ikke han er ekstra opsagt med tanke på, at han nok stopper karrieren efter denne sæson, siger oddssætter hos Danske Spil*, Kenni Fehstedt.

Brady og head coach Tom Belichick har været i syv Super Bowls sammen, og indtil videre er det blevet til fem sejre. Den rutine kan Philadelphia Eagles langt fra matche. Holdet har noget overraskende fundet vej til dette års finale, men selv om det senest blev til en storsejr over Minnesota Vikings, så forventer Danske Spil* ikke, at det lykkes dem at vinde Super Bowl.

- Det er flot, at de er kommet i finalen, specielt med tanke på, at deres quarterback Carson Wentz røg ud med en skade kort inden slutspillet. Det vil dog overraske mig meget, hvis ikke Patriots tager endnu en Super Bowl-sejr, og Tom Brady kan sætte en 6. ring på fingeren siger Kenni Fehstedt.

Tror man på, at New England Patriots kan få en storsejr, så kan man få odds 2,45 på handicap 0-8 mod favoritterne.