Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Hobros Alexander Pål Kirkevol har nu scoret i ti kampe i træk i Superligaen, men skal tro Danske Spil*, så slutter stimen på søndag, når Hobro gæster SønderjyskE. Spiludbyderen giver i hvert 1,60 på, at Kirkevold ikke scorer, mens man får odds 2,20, hvis han fortsætter med at få bolden over mållinjen.

- Det er jo svært at finde de gode argumenter frem, når man skal forklare, hvorfor vi tror, det slutter nu. Men isoleret set, så er det meget få spillere, der er favoritter til at score i en given kamp, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Skulle man have mere tiltro til Hobrospilleren, end Danske Spil* har, så kan man også spille på, hvornår målstimen stopper. Scorer han de næste tre kampe, så kan man få odds 11,00, mens odds 90,00 venter den optimistiske, der gætter på, at Kirkevold scorer i de næste seks kampe.

- Rekorden på de ni mål har han jo allerede slået med det 10´ende mod FC Nordsjælland, men hvis han fortsætter de resterende seks kampe i efterårssæsonen, så vil jeg alligevel være mere end almindeligt overrasket, siger Peter Emmike.