Manchester City vinder mesterskabet i påsken

Besøg Danske Spil
Emne: Bookmakere
Af Danske Spil, Fre. 29. dec. 2017, 08:54
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser
Sponsoreret annoncørnyhed fra Danske Spil

De fleste fodboldkyndige er vist ved at være enige om, at Manchester City vinder Premier League i denne sæson. Lige nu har de 15 point mere end Manchester United på 2. pladsen. Danske Spil har de lyseblå som favoritter til at vinde mesterskabet med mindst 20 points forspring, hvilket giver odds 1,75.

 

- Der er intet, der tyder på, at de andre klubber kommer til at hale ind på Manchester City. Guardiolas mandskab viser simpelthen skræmmende god form, samtidig med at de andre topklubber fortsætter med levere svingende resultater, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

 

Hvis Manchester City er 20 point foran nærmeste forfølger med seks runder tilbage, så er mesterskabet hjemme. Det vil betyde, at Manchester City kan fejre mesterskabet på udebane efter kampen mod Everton – en kamp, der foreløbigt er sat til den 31. marts.

 

- Der bliver tit rykket rundt og flyttet kampe i Premier League, men med det kampprogram, der foreligger lige nu, ser det ud som om, at Manchester City kan fejre påsken og mesterskabet nogenlunde samtidigt, siger Peter Emmike.

 

Tror man samtidig, at Manchester City går ubesejret gennem denne sæson i Premier League, så kan man lige nu hente odds 7,00 hos Danske Spil.


Denne nyhed er en annoncør-nyhed og er ikke produceret af BetXpert. Spørgsmål vedrørende nyheden kan rettes til Danske Spil.

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser