Sponsoreret indhold fra Danske Spil

De 30 nominerede til Ballon d’Or er blevet offentliggjort. I tre ud af de seneste fire år har Cristiano Ronaldo vundet Ballon d’Or (tidligere FIFA Ballon d’Or), og hvis man kigger på Danske Spils odds på den kommende vinder af prisen, så tyder det på, at portugiseren igen løber med æren i år.

- Cristiano Ronaldo vandt La Liga og Champions League, og der er ingen tvivl om, at de to titler selvfølgelig vejer tungt. For os er der ikke meget tvivl om, at Ronaldo vinder denne pris, siger Peter Emmike.

- Messi har scoret flere mål end Ronaldo i La Liga for eksempel, men sidste sæson var lidt uforløst for Barca. Vi kan ikke forestille os et scenarie, hvor Messi vinder denne pris. Og i de her år må vi jo nok erkende, at det udelukkende er de to, der kæmper om den, siger Peter Emmike.

Danske Spils vurdering af Ronaldos favoritværdighed afspejles tydeligt i oddsene. Således får spillere kun odds 1,05 på Ronaldo som vinder. Messi giver hele odds 13,00.

Neymar følger de to i favoritfeltet. Han står til odds 30,00, mens fjerdefavoritten til prisen er Serie A-vinder og Champions League-finalist Gianluigi Buffon, som står til odds 40,00.

Tjek Danske Spils Ballon d’Or-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/ballon-d%60or