Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Brøndby har ud af sæsonens ni hjemmebanekampe vundet de otte og spillet en enkelt uafgjort. Der er altså intet hold, der har formået at tage tre point i Brøndby i denne sæson, og skal man tro Danske Spil*, så kommer det heller ikke til at ske i grundspillets resterende fire hjemmekampe.

- Brøndby mangler at møde AGF, Helsingør, OB og Hobro på hjemmebane i grundspillet, og når man kigger på formkurven hos både Brøndby men også modstanderne, så er der ikke meget, der peger i retning af, at Brøndby kommer til at lide nederlag på hjemmebane, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Danske Spil* tilbyder odds 1,60 på at Brøndby ikke taber i de resterende fire hjemmebanekampe i grundspillet, mens man får odds 2,20, hvis de blå/gule skulle tabe minimum én kamp. Tror man, at Brøndby taget 12 point i de sidste fire kampe i grundspillet på Brøndby Stadion, så kan man få odds 4,25.

- Selv om vi ikke tror, at Brøndby taber på hjemmebane, så tror vi alligevel, at det bliver svært for dem at vinde de resterende fire opgør på eget græs. Der er trods alt tale om modstandere fra samme række, og de vil gøre alt for at hente point i Brøndby, så i fire forsøg tror vi nok at det skal lykkes, siger Peter Emmike.

Ud over Brøndby er FC Midtjylland og Horsens også ubesejrede på hjemmebane i denne sæson.