I denne uge begynder Champions League turneringen igen efter vinterpausen og tirsdag tager Celta Vigo imod Arsenal, i en kamp som ved første øjekast ligner en overkommelig opgave for London klubben.

Arsenal som lørdag slog Chelsea efter at være kommet bagud efter bare ét minuts spil, og stadig er ubesejret i Premier League i denne sæson, har vist en frygtindgydende styrke i den senere tid. Dog har holdet haft det overraskende svært i Champions League og det var ikke uden problemer at man gik videre i turneringen fra de indledende runder.

Celta har været en skuffelse i den spanske liga hvor man i lørdags tabte hjemme til Malaga, men klubben har det med at finde et ekstra gear når der spilles Champions League kampe.

Arsenal ved endnu ikke om Patrick Viera bliver klar men må med sikkerhed undvære Ray Parlour og Sylvain Wiltord, så det kan blive en svær aften i Spanien for "The Gunners".

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen til sidste dommerfløjt giver en sejr til Celta Vigo i øjeblikket odds 3,95. Et uafgjort resultat handles til odds 3,30 og en sejr til Arsenal giver odds 2,24.