Mange har glædet sig til denne weekend med Superligastart, og det har de også hos Cashpoint*, der har fundet sine bedste odds frem til starten på forårssæsonen. Ligesom i første halvdel af sæsonen, så topper bookmakeren listen over højeste tbp på Superligaen.

Denne weekend vågner de danske spillere af deres vinterhi, når Superligaen sparkes i gang. Det betyder masser af kampe foran fjernsynet, fadøl og stadionpølser - og masser af odds.

Hos Cashpoint* har de også glædet sig til denne weekend, hvor de ligesom i efterårssæsonen kan tilbyde danskerne den højeste tilbetalingsprocent på Superligaen med 96%. 

"Vi ved, at mange danske spillere har længtes efter gensynet med Superligaen. Det er som en mini-juleaften for alle os fodboldtossede, der vil ud på stadion og se bold og spille på det. Det er derfor vigtigt for Cashpoint* at give de danske kunder høje odds på deres favorithold, så glæden ved en sejr kan blive endnu større. Generelt vil der blive mere fokus på danske kampe og større udbud." siger Thomas Vandsted Andreasen, Product manager hos Cashpoint*.

Har du endnu ikke en konto hos Cashpoint*, men vil gerne, så husk at få de 1.000 kroner i bonus med, som Cashpoint* tilbyder. Du kan blandt andet få bonussen ved at følge linket her.