Danske Caroline Wozniacki har imponeret alt og alle, og nu er hun favorit til at vinde US Open.

Kritikerne har stået i kø for at stille spørgsmålstegn ved det danske tennises, og bookmakerne har heller ikke troet på, at Caroline kunne vinde sin første Grand Slam ved dette års US Open.

Mandagens sejr over Maria Sharapova har dog lukket munden på kritikerne, og spillefuglene på spillebørsen Betfair*.com har også for alvor fået øjnene op for Wozniacki. Faktisk så meget at de nu gør hende til favorit til at vinde US Open.

Således giver Caroline blot pengene 2.58 gange igen, hvis hun vinder turneringen, mens forhåndsfavoritten Kim Clijsters giver odds 2.96.

- Det er en fantastisk bedrift. Kampen mod Sharapova er helt sikkert en milepæl for Wozniacki. Ikke blot i US Open men i hendes karriere for nu er hun langt om længe blevet blåstemplet som værende en del af den absolutte tenniselite, udtaler Peter Weinreich, dansk landechef for Betfair*.

Hos spillebørsen Betfair* er det tusindevis af spillelystne sportsinteresserede, der vædder mod hinanden, og dermed afspejler oddsene en fuldstændig objektiv vurdering af sandsynligheden for Carolines første Grand Slam trofæ.