Brøndby-spillerne har et scorings-problem. Meldingen fra Expekt* er måske provokerende, men landsholdsspiller Morten Wieghorst er ikke bleg for at tage kampen op med det svenske spilleselskabs special-væddemål.

Expekt* inviterer nemlig Wieghorst, Brøndby-tilhængere og resten af sine kunder til en lille udfordring i hjemmekampen mod FC Midtjylland. Scorer Wieghorst mod jyderne, giver han pengene 5,50 gange igen. Går han målløs fra banen, er oddset helt nede på 1,10. Man kan også spille på Wieghorst-mål på hovedstød (odds 7), og indsatsen kommer 10,50 igen, hvis landsholdsspilleren med panden kommer på tavlen efter hjørnespark. Er der fidus til Wieghorst som målscorer i kampen er det altså blot et spørgsmål om, hvor langt man tør gå!

"Det lyder som et rigtigt godt væddemål. Jeg skal vist ind og sætte lidt penge på det der. Det kan godt være, at jeg ikke bliver topscorer, og det ville jeg aldrig selv spille på, men jeg har lavet en del mål med hovedet og var også tæt på i UEFA Cup-kampen mod Victoria Zizkov," kommer det fra Wieghorst.

Læs hele artiklen om Morten Wieghorst hos Expekt*.

Odds på special-spil på Morten Wieghorst forud for Brøndby-FC Midtjylland:

"Scorer Morten Wieghorst i kampen?"
1. Ja (odds 5,50) // 2. Nej (odds 1,10)

"Scorer Wieghorst på hovedstød?"
1. Ja (odds 7) // 2. Nej (odds 1,06)

"Scorer Wieghorst på hovedstød efter hjørnespark?"
1. Ja (odds 10,50) // 2. Nej (odds 1,02)