Når dette års Volvo PGA fra torsdag til søndag afvikles på Wentworth banen udenfor London er der for en række af de mere prominente spillere ikke langt "på arbejde".

Både Thomas Bjørn, Ernie Els og Darren Clarkes har boliger som ligger tæt op ad banen og specielt Els plejer at spille rigtigt godt i netop denne turnering, selvom han aldrig har vundet, er det i de sidste seks år blevet til tre andenpladser og yderligere to placeringer i top fire.

Nordireren Darren Clarke har på det seneste vist god form og så længe ud til at kunne komme helt til tops i sidste uges German Masters, banen i Wentworth passer godt til Clarke og det vil ikke være overraskende at se ham i topstriden søndag eftermiddag.

Set med danske øjne skal forhåbningerne nok rettes mod Anders Hansen og Thomas Bjørn. Hansen vandt turneringen for to år siden og Bjørn skal til at finde det gode spil frem hvis han skal have en plads på dette års europæiske Ryder Cup hold.

Men nemt bliver det ikke for de danske spillere da feltet er det stærkest på Europa Touren hidtil i denne sæson og tæller spillere som Singh, Goosen og Scott.

Hos verdens største spillebørs Betfair* er Ernie Els i øjeblikket favorit til odds 5,8 med Singh som næsfavorit til odds 8,2. Goosen bliver handlet til odds 29, Scott til odds 34, Hansen til odds 38 og Bjørn til odds 48 hvilket er tre gange højere end hos det danske spillemonopol.

Hos Betfair* vil der som altid mulighed for at spille på Volvo PGA helt til sidste putt søndag, og da turneringen samtidig vises på Viasat Sport samt 3+ er der masser af spænding i vente for kunderne hos Betfair*.