FC Barcelona og Betfair* har indgået en toårig sponsoraftale, hvilket gør Betfair* til FC Barcelonas “officielle betting partner”. Offentliggørelsen af denne sponsoraftale fandt sted fredag aften i “Ciutat Esportiva Joan Gamper” hvor Jaume Ferrer, marketing og medie vice-præsident i FC Barcelona og Andy May, Betfairs europæiske direktør gav hinanden hånden.

I løbet af de næste to år vil Betfair* være ansvarlig for at levere sports-betting indhold til FC Barcelonas officielle hjemmeside og stadion samt andre af klubbens faciliteter. Derudover vil FC Barcelonas fans også kunne nyde godt af en række eksklusive kampagner fra Betfair*.

Betfair* er i øjeblikket ledende inden for den online betting sektor, mens FC Barcelona tilsvarende er det mest succesfulde hold i Europa. Betfairs system opererer ud fra en unik model, der tillader deres kunder at spille mod hinanden. Dette er en fair metode, som FC Barcelona også praktiserer på banen”, fortæller Jaume Ferrer.

 

“Med denne sponsoraftale mellem os selv og FC Barcelona er vi kommet tæt på en af de mest karismatiske og blomstrende klubber i Europa. Den catalanske klubs succeser er meget lig med dem, vi har haft hos Betfair* de seneste år. Begge selskaber deler de samme værdier i form af socialt ansvar og vil arbejde sammen for at gavne samfundet.” forklarer Andy May. 

Sidste måned indgik Betfair* en lignende sponsoraftale med Manchester United, og er dermed nu forbundet til to af de største og mest respekterede klubber i Europa.