Betfair * .com nu på dansk!

Siden vi introducerede den nordiske sektion hos Betfair * tidligere i år har der været stadig større fokus på at tilpasse vores hjemmeside til det danske marked.

Det er derfor med stor fornøjelse vi introducerer vores nye danske hjemmeside som er designet så det bliver endnu nemmere for vores mange danske kunder at navigere på Betfair * .

For at komme ind på den nye danske hjemmeside skal du bare klikke på den danske sprog mulighed øverst i højre hjørne på Betfairs hjemmeside.

Samtidig med lanceringen af den danske hjemmeside vil vi have endnu større fokus på danske sportsbegivenheder. Der er således bl.a. mulighed for at spille på Superligaen samt 1. og 2. division i fodbold, dansk håndbold, Superisligaen og flere markeder vil komme til løbende.

Hvis du ikke allerede er kunde hos Betfair * .com så tager det kun får minutter at oprette en konto i danske kroner.

Hos Betfair * får du markedets højeste odds som i gennemsnit er 20% højere end hos de traditionelle bookmakere. Det er derfor vi er verdens største spillebørs med en ugentlig omsætning på mere end 600 millioner kroner.

Husk at du kan altid ringe til os hvis du har brug for hjælp. Vores nye skandinaviske kundeservice kan kontaktes mellem kl. 10:00 og kl. 19:00 alle ugens dage. Desuden har vores engelsksprogede kundeservice åbent 24 timer i døgnet. Du kan ringe på følgende telefonnummer: 32 71 46 61 (lokal takst).