Betclic Everest Group har travlt, bl.a. med at sammenlægge Expekt* og Betclic, og har derfor indtil videre droppet at søge licens i DK og Spanien.

Det vil altså sige at koncernens bookmakere (Expekt*, Betclic og bet-at-home) samt pokerrummet Everest Poker ikke er at finde på det danske marked fra nytår...

Ifølge eGaming Review vil Betclic Expekts direktør Thomas Winter træde tilbage denne fredag.

Der ligger ifølge EGR ikke noget dramatisk bag Winters exit fra den direktørstilling han har bestredet siden oktober 2010.

Fratrædelsen falder sammen med at den nye koncenchef i BetClic Everest, Ignacio Martos, har annonceret at foretagendet vil gennemgå en større omvæltning, der bl.a. betyder en fuld fusion mellem Betclic og Expekt*.

Med danske briller er det mest interessante i denne sammenhæng dog, at den nye koncernledelse har meldt ud, at de har droppet deres planer om at søge licens i såvel Spanien som Danmark. Spanien har hidtil stået for omkring 20% af Betclics indtægter.

Firmaet regner dog angiveligt med at søge om spansk licens til næste sommer, hvor også licens i Portugal, Polen og Tyskland kan komme på tale (Danmark er ikke nævnt, men kan sikkert også komme på tale).

Få det fulde overblik i vores oversigt over hvem der har – og ikke har – søgt dansk licens her.