BET24 er nu svaret hvad enten du går efter single-spil eller hvis du mest spiller kombinationer.

Holdet bag BET24 har nemlig valgt at lade begge deres sportsbetting produkter bære ”fornavnet” BET24. ”Efternavnet” er dog ikke det samme. De høje single-odds finder du på BET24.com (det tidligere Oddsshop), mens de stigende kombinations-odds findes nu på BET24.net (det tidligere Bet24.com).

- Med familie-forøgelsen mener vi, at vi har den stærkeste produkt-pakke på markedet – samlet under samme BET24 brand, siger administrerende direktør Holger Kristiansen fra firmaets kontor i Malta.

- I efteråret 2003 kører vi en større TV-kampagne i en række forskellige lande - også i den forbindelse har det været vigtigt for os, at få samlet vore to produkter under samme fornavn, fortsætter Kristiansen.

Reklamefilmene viser to fodbold-sokker – Allan og Henning – der bor i en forstad til København. Allan og Henning er vilde med fodbold, og Allan har fundet ud af, at han kan spille hos BET24.com – noget Henning endnu ikke helt er med på.

Det er Wibroe, Duckert & Partners der står bag The Soccers. Reklame-bureauet, der også har lavet Toyota-filmene, Sonofon-filmene (Polle og dukkerne), Scandlines (Kaj og Bøje), Toms Chokolade-filmene, Squash-filmene, Tuborg-filmene og mange flere.

Filmene om Allan og Henning skulle meget gerne vise danskerne, at det er let, hurtigt, indbringende – og frem for alt sjovt – at spille hos BET24.