Når pladserne til næste sommers VM-slutrunde skal fordeles i de kommende dage, bliver det med Sverige som den store taber. Det er spiludbyderen Betfairs kunder ikke i tvivl om.

Således giver det i øjeblikket pengene 1,6 gange igen hos Betfair*, hvis Portugal ender blandt de to bedste hold i Gruppe 1, mens oddset på samme placering til vores svenske naboer over de seneste dage er steget til 2,3. En dansk top 2 placering anser Betfairs kunder for stensikker, hvorfor dette udfald blot handles til odds 1.02.

- Oddsene understreger det voldsomme pres, der er på svenskerne. Portugal er storfavorit i deres sidste to kampe, og med mindre Sverige tager tre point i Parken, så ligner det en lang næse til Zlatan og co, siger Peter Weinreich fra Betfair*.

Med Portugal som favorit til at snuppe andenpladsen, mener Betfairs kunder dermed også, at Danmark får minimum det ene point ud af braget mod Sverige lørdag aften. En kamp, der endegyldigt kan sende det danske landshold til Sydafrika næste sommer med en sejr, der lige nu giver pengene 2,6 gange igen hos Betfair*.