Sponsoreret indhold fra Danske Spil

De tre endelige nominerede til prisen som Årets Sportsnavn er nu fundet. Viktor Axelsen, Caroline Wozniacki og sejlerduoen Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen er tilbage i kampen om prisen, som uddeles den 6. januar til DR’s sportsgalla i Herning. Hos Danske Spil* ser den badmintonspilleren Axelsen som favorit.

- Axelsen har haft et forrygende år. VM-titlen er en kæmpe stor bedrift. De to Super Series-titler skal vi heller ikke glemme, ligesom førstepladsen på verdensranglisten også er med til at fortælle historien om, at den her unge mand bare har taget store, store skridt i år, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Vi har odds 1,33 på Axelsen. Caroline Wozniackis flotte år gør hende til andenfavorit til odds 4,50, mens sejlerduoen Salskov-Iversen/Hansen er tredjefavorit til odds 7,50, siger Peter Emmike.

Vinderen bestemmes af en fagjury bestående af kulturminister Mette Bock (LA), DIF-formand Niels Nygaard, DIF-direktør Morten Mølholm Hansen, Team Danmark-formand Frank Jensen, Team Danmark-direktør Lone Hansen og chefredaktør Jacob Nybroe og sportsredaktør Troels Henriksen fra Jyllands-Posten.

Tjek Danske Spils odds på det lige her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/%C3%A5rets-sportsnavn