Søndag kl 13.00 mødes Birmingham og Aston Villa på St. Andrews i et lokalopgør som altid er kendetegnet ved megen intensitet og dramatik.

Efter i mange år at have stået i skyggen af Aston Villa er det nu Birmingham som er kommet bedst fra start i Premier League. Holdet ligger i øjeblikket på en flot 4 plads, og det ser ud som om at træner Steve Bruce har fået opbygget et rigtigt slagkraftig mandskab.

Aston Villa har derimod ikke imponeret hidtil i sæsonen og mandskabet har det specielt svært på udebane hvor man har tabt de seneste 6 kampe i Premier League. Men selvom Birmingham fremstår som favorit skal man dog huske på at når der er tale om et lokalopgør så kan alt ske.

Hos verdens største spillebørs Betfair* giver en sejr til Birmingham i øjeblikket odds 2,32 og uafgjort 3,30. En sejr til Aston Villa belønnes med odds 3,45.

Da de to lokalrivaler vil gøre alt for ikke at tabe er der måske et opgør med få mål i vente, hvis man tror at der bliver scoret mindre end 3 mål i kampen giver dette odds 1,80 hos Betfair*.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Birmingham og Aston Villa helt indtil sidste dommerfløjt.