Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Hvem skal starte inde for landsholdet under VM-slutrunden? Det er det helt store spørgsmål i de kommende måneder. Nu tilbyder Danske Spil* odds på, hvem der stiller til start for Danmark i første kamp mod Peru.

- Mange af pladserne er givet, men der er også positioner, hvor flere er i spil. Eksempelvis på backerne, hvor Dalsgaard, Stryger, Ankersen og Durmisi alle er i spil, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- AC har jo også spillet fast i Chelsea i dette efterår, mens han har været lidt inde og ude af landsholdet. Han startede inde i Dublin, men sad på bænken i kampen i København. Vi har lige nu en klar forventning om, at AC starter i inde i første VM-kamp mod Peru, siger Peter Emmike.

- Det er selvfølgelig et dynamisk marked, vi åbner her, for der kan ske rigtig meget i månederne, der kommer. Der kan komme skader, formdyk og så videre, så oddsene kan nå at ændre sig mange gange, siger han videre.

Tjek oddsene på startopstillingen lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-i-fodbold-2018/peru-danmark-703097.html