Hjemmebanehåbet Andy Murray spillede sig mandag videre til kvartfinalerne i Wimbledon, da han efter en opsigtsvækkende kamp slog schweiziske Stanislas Wawrinka i fem sæt. En match hvor Betfairs kunder konstant kom i tvivl om udfaldet.

Inden starten var Andy Murray storfavorit til at gå videre og gav blot pengene 1,07 gange igen hos Betfair*, men efter at have tabt første sæt fløj oddset helt op på 1.60. Herefter satte Andy Murray sig dog igennem og vandt både andet og tredje sæt og gav nu kun pengene 1.03 tilbage for en sejr.

Stanislas Wawrinka ville det dog anderledes og kom tilbage og vandt fjerde sæt med 7-5. Et resultat der igen sendte Betfairs kunder i tænkeboks, og fik oddset på Andy Murray til at stige til 1,54. Det viste sig dog ikke at blive noget problem for den stærke brite, der til sidst vandt femte og afgørende sæt med 6-3 og dermed spillede sig videre til kvartfinalen, hvor spanske Juan Carlos Ferrero venter.

Der blev i alt spillet over 250 millioner kroner på kamp oddset mellem Andy Murray og Stanislas Wawrinka hos Betfair*, hvilket gør kampen til en af de mest omsættende tennisaffærer i Betfairs historie.